19 de maig 2016

"VISIÓ, AUDICIÓ I APRENENTATGE"


CLAUSURA DEL CURS BIANUAL DE ZONA 2014-2016 DELS CEIP JUNÍPER SERRA (PETRA), CEIP SON JUNY (SANT JOAN), CEIP ES CREMAT(VILAFRANCA), CEIP GUILLEM FRONTERA PASCUAL (ARIANY) I CEIP JOAN VENY I CLAR (CAMPOS).


Ahir dijous 19 de maig 2016, a la sala multiusos del CEIP JUNÍPER SERRA, va tenir lloc la darrera sessió del curs de formació que els centres anomenats anteriorment han realitzat al llarg d'aquests dos darrers anys.
Els objectius primordials d'aquest curs han estat,  entre d'altres:
  • Conéixer les bases neurològiques de la visió i audició funcional i l'organització del procés de la lateralitat, així com les seves implicacions en el procés d'aprenentatge.
  • Conéixer les Senyals d'alarma per detectar possibles dificultats visulas i auditives que enlenteixen l'aprenentatge dels alumnes.
  • Dissenyar activitats de prevenció per treballar als nostres centres. 
L'entusiasme, implicació i ànsia de dissenyar respostes educatives adequades a les dificultats d'aprenentatge que ens trobem en el dia a dia a les nostres aules, així com la necessitat d'obrir nous camins d'intervenció educativa han estat el fil conductor i de cohesió d'aquest projecte.

Enhorabona a tots els participants i gràcies a tots i totes!!! 








aprenentatg